Yoga & ijszwemmen in Rusland

 

Na het grote succes van de voorgaande 3 reizen organiseren we opnieuw in samenwerking met Yoga Dynamica deze unieke retraite in noord Rusland. We combineren yoga met ijszwemmen en gebruiken de enorme kennis en ervaring uit Rusland op het gebied van koude baden. Dat ondersteunen we met Indiase en Tibetaanse yogatechnieken die een uitstekende fysieke en mentale voorbereiding voor de kou bieden.
Zwemmen in ijskoud water heeft zo'n krachtige werking op het immuunsysteem, de organen en doorbloeding, dat het als belangrijke yoga kriya kan worden beschouwd.

 

Datum
do 21 feb t/m do 28 feb 2019


Programma

1 dag heenreis | 6 dagen retraite (7 overnachtingen) | 1 dag terugreis

N.B. na afloop van onze retraite adviseren we deelnemers extra dagen in mooi st.Petersburg te boeken.


Inhoud training
* Theorie werking koude baden (Russische kennis en ervaring)
* Tibetaanse Yoga, Tummo basistechniek
* Hatha yoga
* Meditatie
* Pranayamas (ademhalingstechnieken)
* IJszwemmen in een wak
* Sauna / Banja
* 1 dag expeditie IJszwemmersclub in st.PetersburgPrijs:
€ 950 pp 

Locatie
De trainingslocatie ligt in de bossen ten noorden van st.Petersburg en bestaat uit een reeks sfeervolle blokhutten, sauna's, eetzaal en trainingszaal. Dit complex is direct gelegen aan een prachtig meer dat in de volksmond het 'Heilige meer' wordt genoemd omdat er volgens piloten een kruis op de bodem van het meer te zien is.

 

 

 


impressie van de retraite feb 2016

 

 

 

 

 

 

Inbegrepen: bus van en naar vliegveld st.Petersburg, 6 dagen volpension incl. koffie en thee tijdens maaltijden, incl. alle trainingen en sauna gebruik. excl. extra drankjes, excl. vliegticket en visum, zie hieronder

Deelnemers dienen zelf vlucht te boeken. Een retourvlucht kost ca. € 270 en visum ca. € 100. Visa vragen we gezamelijk aan, daarvoor hebben we jullie paspoort uiterlijk op begin januari ca. 8 dagen nodig. N.B. Wacht met een vlucht te boeken totdat wij een concreet vluchtadvies hebben gegeven, zodat we mogelijkheid hebben als groep te reizen in hetzelfde vliegtuig.


Informatiemiddag
Za 3 november
2018
15:00 - 17:00
Yoga Dynamica | Walrusclub, Wezenland 582, Deventer


Aanmelden
Uiterlijke inschrijfdatum: 30 dec 2018

minimaal 12 deelnemers, maximaal 18


 

 impressie van de retraite feb 2017

 

 

     

Docenten
Loes en Ewout Staartjes
www.yoga-dynamica.nl
www.winterzwemmen.nl