Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

19.00-20.00 Webinar koude training Russische methode

juni 11 @ 19:00 - 20:00

Ben jij klaar voor inspiratie, kruisbestuiving, plezier en kennis om je fysieke en mentale weerbaarheid te vergoten?
Op donderdag 11 juni van 19:00-20:00uur zal Ewout Staartjes ons meenemen in de wereld van de Koude Training volgens de Russische Methode.

 

Afgelopen jaren is de bekendheid en populariteit van Koude Training enorm toegenomen. Tijdens dit online webinar verteld Ewout over de heilzame Russische Methode en hoe je deze in de praktijk in Nederland kunt toepassen. Een krachtig verhaal, aangevuld met praktische oefeningen .Ewout Staartjes is in Siberië gecertificeerd instructeur ‘harding met kou en winterzwemmen’ en in Nederland een autoriteit op het gebied van Koude Training. Hij geeft workshops en cursussen in de Russische Methode en organiseert sinds 2016 jaarlijks reizen ijszwemmen in Rusland. Meer info: www.winterzwemmen.nl

 

De ECO-Class is een afgeleide van het ECO-coachen, beide hebben dezelfde visie: Een leven lang fysiek en mentaal sterk! Waarbij succes een reis is, geen bestemming! Het ECO-Coachen kenmerkt zicht door de vijf kernwaarden: anders, slimmer, samen, vernieuwend, duurzaam en met passie werken met mens en omgeving. Met als ultieme doel dat je meer regie neemt over je eigen (sport)leven en jezelf regelmatig out of comfort brengt.

 

Deelname aan de ECO-Class is gratis, wil je een donatie doen aan de organisatie dan kan dat via de gegevens die bij de inlog link meegestuurd worden.
Geef je op voor deze online ECO-Class! Mail naar info@seauton.nu dan ontvang jij de inlog link om er 11 juni bij te kunnen zijn

 

Gegevens

Datum:
juni 11
Tijd:
19:00 - 20:00
Website:
https://www.facebook.com/seauton.svz/

Organisator

Seauton
Telefoon:
06 14055562
E-mail:
info@seauton.nu
Website:
https://www.facebook.com/seauton.svz/