Kou, adem, running & leefstijl

Walrusclub Westland

Walrusclub Westland
p/a  Lange Wateringkade 14
2295 RM  Kwintsheul
06 42201140
info@rerunning.nl
https://www.koudeseminaar.nl/

Team

Monique-Tjon-A-Tsien, Jessica Kleijheeg, Hilda van der Burgh, Marisa en Amanda van Zeijl

Trainingen

Hele jaar: Elke vrijdag 9.15-10.15 (excl. schoolvakanties) waarbij nadruk ligt op ontspannings- en ademhalingsoefeningen. Locatie: Dorpshuis ‘Het Vrondel’ in Ter Heijde aan Zee. Na afloop is er thee.

Winterseizoen:
Vrijdag Ter Heijde – Monster.
Woensdag Ter Heijde – Monster.
9.00-10.00 waarbij de nadruk ligt op sportief bezig zijn, ieder op zijn of haar niveau,  met als afsluiting de zee.

Hierin blijft veiligheid voorop staan en worden de trainingen gecommuniceerd in de whattapp groep.

Aanmelden kunt u via walrusclubwestland@gmail.com

KLIK HIER voor onze veiligheidsregels

Onze missie is om het Westland en omstreken fitter en energieker te maken door middel van de kracht van bewegen, adem en kou.

Walrusclub Westland vindt het belangrijk om koudetraining op een veilige en verantwoorde wijze te introduceren. We bieden daartoe in zowel de Walrusclub als onze bedrijven Koudeseminaar en Revisie een Kompas ter begeleiding van het kwalitatief toepassen van koude en een platform voor ervaringsdeskundigen en vragen.


Koudeseminaar
(Monique-Tjon-A-Tsien)
Onze trainingen in koude en adem zijn voor iedereen en daarnaast hebben we speciale trainingen voor zorgprofessionals.
Een leefstijltraject volgen in Koudeseminaar is geschikt voor iedereen die zijn gezondheid een positieve oppepper wil geven en gezonder wil leren leven. Zowel mensen herstellende na een ziekte als ook “gezonde” mensen kunnen hier terecht om gezonder te leren leven.
Koudetraining: leer de kou toe te passen in het dagelijks leven.
Ademhaling: op maat worden verschillende ademhalingstechnieken geleerd met als doel herstel van een gezonde ademhaling.Leefstijlgeneeskunde: leer gezonde keuzes te maken om de weerstand en weerbaarheid te trainen voor een gezond, gelukkig en krachtig leven.
Meer info: https://www.koudeseminaar.nl/

 

Revisie  (Jessica Kleijheeg)
Ken je dat; op zich kun je zo nog wel even doorhobbelen, maar je merkt dat alles steeds meer gaat piepen en kraken. Je wil het weer eens over een andere boeg gooien, kijken of je leven nog wat leuker, fitter en energieker kan. Tijd voor een reviseerbeurt dus. ReVisie helpt je daarbij; met coaching, hardloopbegeleiding, runningtherapie, adem- en koudetraining.
Meer info: https://www.revisie.nu/


Heppie People
  (Hilda Burgh-Lagraauw)
Coaching voor vitaliteit o.a koude training en ademwerk. Gespecialiseerd in BRTT – body reminder trauma therapie – een lichaamsgericht proces om op een natuurlijke manier spanning, stress en trauma te ontladen, zodat het lichaam weer terug kan keren in de ontspannen staat van zijn.
Meer info: https://www.heppiedancepeople.nl/