Blije kolonie walrussen

Walrusclub Deventer

Instructeurs
Maurice Reusen, Olger Star, Carien Bornebroek
walrusclub@winterzwemmen.nl

Trainingen van Zo 15 okt t/m Zo 17 maart
Zo  8.30-9.45
Na afloop is er thee

Lokatie
Diverse Lokaties via leden-whatsapp

Kosten
Jaarlijkse ledenbijdrage: € 25
Kosten per training voor leden: € 8
(per Tikkie na afloop van de training)

Meedoen?… eerst een intake

Wil je met onze trainingen meedoen? Maak dan een afspraak voor een kennismaking/intake van ca.10 min. Dit is nodig om de principes van gezonde koudetraining, zwemtijden, veiligheidsregels en mogelijke contra-indicaties door te nemen.
tel. 06 41365269

KLIK HIER voor onze veiligheidsregels


Walrusclub Deventer beschikt over
een
mobiele AED

aed-sticker-50-x-50-mm
KLIK HIER voor onze zwemlokaties

Maurice

Instructeur run-swim-run bij Walrusclub Deventer. Kwam op TV toen hij Katja Schuurman begeleidde in een wak in st.Petersburg.

Lees meer

Olger

Instructeur winterzwemmen Russische traditie. Met conservatorium in zijn bagage staat hij garant voor een weergaloze ‘body-percussie’ warming-up

Lees meer

Carien

Hardloopster, bushcrafter, sloeproeister en winterzwemster. Bevlogen lid van Walrusclub Deventer en bron voor onze Social Media.

Lees meer

Ewout

Opgeleid in Siberië met de traditie van koudetraining. Initiator Walrusclubs in Nederland, docent cursus winterzwemmen, banja dampmeester

Lees meer

Walrusclub Deventer is in 2013 opgericht door Ewout Staartjes nadat hij vele Walrusclubs in Rusland, Siberië en Oekraïne had bezocht. Geïnspireerd door de kracht en eenvoud van 1 baantje ijszwemmen in een wak, plus alle gezelligheid eromheen, heeft hij dit in Nederland geïntroduceerd.
Wil je meedoen met de trainingen winterzwemmen bij Walrusclub Deventer lees dan eerst onze veiligheidsregels goed door. Neem deze regels geprint en ondertekend mee bij de intake. Voor iedere training is het gewenst aan te melden via onze whats app groep. Houd rekening met de fysieke warming up, waarbij hardlopen een belangrijk onderdeel is. Na afloop zorgen we voor thee.