Winterzwemmen voor vrouwen

Walrusclub Tilburg

Monique Fransen
Turkaaweg 2B, Diessen
06 52666577
monique@walrus.nl
www.walrus.nl

KLIK HIER voor onze veiligheidsregels

Welkom bij Walrusclub Tilburg
Ontdek Winterzwemmen en Welzijn voor Vrouwen!

Bij Walrusclub Tilburg nodigen we je uit voor een unieke ervaring van winterzwemmen en welzijn, speciaal voor vrouwen. Onder leiding van onze enthousiaste instructeur, Monique Fransen (WalrusMonique), bieden wij diverse trainingen, waaronder Vroege Vogel Training, Wandelyoga, en Bootcamp, geschikt voor verschillende fitnessniveaus.
Onze schilderachtige locatie aan de Turkaaweg 2B, Diessen (vlakbij Tilburg), omvat een prachtige zwemvijver met natuurwater en directe toegang tot het betoverende Turkaabos. Hier combineren we sportieve activiteiten met de rustgevende elementen van de natuur.
Periodiek verwarmen we de sauna, zodat je na de training kunt ontspannen tijdens een heerlijke saunasessie, te midden van gelijkgestemde vrouwen.

Trainingen van oktober t/m maart

Mini Retraites voor Vrouwen
Naast onze groepstrainingen organiseren we regelmatig mini-retraites, waarbij we sport, buiten zijn en winterzwemmen combineren met een ontspannende saunasessie en een smakelijke lunch. Ervaar binnen enkele uren totale ontspanning met behulp van de natuurelementen water, vuur, lucht en aarde.
Over Walrus Monique:
Monique Fransen, alias Walrus Monique, is sinds 2017 gepassioneerd over winterzwemmen en heeft zich in 2020 laten certificeren als winterzweminstructeur. ‘Mijn doel is om het plezier van winterzwemmen te delen en een speciale energie en verbinding te creëren, vooral onder vrouwen.’
Samen sterk de winter door!